Συγκροτήθηκε σε σώμα το απόγευμα της Τετάρτης 02/3/2022 το Διοικητικό Συμβούλιο του Μορφωτικού Συλλόγου Μεσσηνίας που προέκυψε από την εκλογική διαδικασία στη Γενική Συνέλευση των μελών του το Σάββατο 26/02/2022.

Πρόεδρος Μασουρίδης Παναγιώτης
Αντιπρόεδρος Φλώρος Βασίλειος
Γενικός Γραμματέας Αγγελής Παναγιώτης
Ταμίας Γιαννέλη Βασιλική
Μέλη Ζήση Αναστασία
Λαμπρόπουλους Ευάγγελος
Γιάνναρης Κωνσταντίνος
Αναπληρωματικά Μέλη Τσερπές Αθανάσιος
Κολοβός Αλέκος
Βλαχοπούλου Μαρία
Ελεγκτική Επιτροπή Βεργινάδης Παναγιώτης
Σταθόπουλος Χρήστος
Στεφανέας Πέτρος

 

Όλοι οι σύλλογοι έπειτα από μια μεγάλη περίοδο δυσκολιών (λόγω covid) ελπίζουν να επανέλθουν στο πεδίο των γνωστών πολιτιστικών τους δράσεων.

Ο άξονας των δραστηριοτήτων του Μορφωτικού συλλόγου, περιστρέφεται στην διατήρηση και συνέχεια του λαϊκού πολιτισμού μας μέσα από όλες τις μορφές τέχνης και κύρια μέσα από την ελληνική μουσικοχορευτική παράδοση.
Επιδίωξη του Συλλόγου (εδώ και 46 χρόνια λειτουργίας του) είναι η συγκέντρωση, αξιοποίηση και ανάπτυξη όλων των πνευματικών και καλλιτεχνικών δυνάμεων, η ενίσχυση της πολιτιστικής δραστηριότητας του τόπου μας και η προώθηση της δημιουργίας, με πλαίσιο τις δημοκρατικές αξίες και τη συνεχή πολιτισμική αναζήτηση.

 
Καλούμε και παρακαλούμε τα μέλη και τους φίλους του Μορφωτικού να συμβάλουν σε αυτό το σχέδιο δράσης του Συλλόγου. Να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον συμμετοχής τους με προτάσεις και ιδέες στα γραφεία μας ή στέλνοντας ηλεκτρονικό μήνυμα στο
mess@morfotikosmess.gr ή να επικοινωνούν στο τηλ:2721025505 19:00μμ-21:00μμ από Δευτέρα έως Πέμπτη.

Όλοι μαζί μπορούμε να γίνουμε εμπνευστές, συνοδοιπόροι και συμμετέχοντες της δημιουργίας , της χαράς, της ψυχαγωγίας και των ανθρωπιστικών αξιών που πηγάζουν από τον πολιτισμό.

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις ακόλουθες εντολές HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.